Elérhetőségek

Horváth Lilla - fogyás, alakformálás, életmód tanácsadás

9700 Szombathely,

Telefon: 36302772337

Hírek

Íme a jövő! :)

 

Már bizonyára sejtitek, tudjátok, hogy költözünk!! Egy szuper, kifejezetten sportcélra kialakított helyre, ahol még több óra vár Rátok!

A Fit Camp edzések augusztus 31-ig a megszokott helyen és időpontokban folytatódnak, az utolsó edzésnap augusztus 31. szerda: 8:00, 18:00 és 19:00.

Ezután egy hét szünet következik, amíg átköltözünk az új helyre, mely a Zanati út 4. szám alatt található, tágas, sport célra kialakított terem, ahol még több edzésfajta, edzésidőpont, eszköz és több táplálkozási tanácsadás vár Titeket! :)

Az új teremben az első óra időpontja szeptember 10. szombat 8:30!!

A bérleteket szeptember 30-ig tudjátok lejárni, mert október 1-től elektronikus beléptető rendszert fogunk használni, ahová a régi (jelenlegi)  bérletek nem lesznek jók!! Felhívom figyelmeteket, hogy az októbertől induló beléptető rendszerben egy bérletet csak egy személy használhat, és az akár csak egy nappal lejárt bérlettel már nem enged be senkit! Ezért kérlek Titeket, figyeljetek nagyon a bérletek lejárati idejére!!

A szeptember 10-től érvényes órarendet hamarosan megmutatom Nektek, de ígérhetem, hogy a jelenleginél csak több alkalmatok lesz edzeni! :))

Kérdéseiteket az új hellyel és rendszerrel kapcsolatban az info@horvathlilla.hu címre küldjétek! 

Addig is edzésre fel, a régi helyen, a megszokott tempóban! ;)

Lilla
Megosztás
Horváth Lilla - fogyás, alakformálás, életmód tanácsadás - Magyar