Nézz bele az óráimba

A várandósság ideje alatt sem kell lemondanod a mozgásról, amennyiben a terhességed problémamentes. A 12. héten véget érő kritikus fejlődési szakaszt követően a terhestorna otthon végezve is biztonságos, sőt javasolt is. Kismamatornám kiválóan alkalmas számodra, ha szeretnél vidám hangulatban felkészülni a szülésre és megőrizni formádat a várandósság alatt is.

Szülés utáni tornáimon a hangsúly a szétnyílt hasizom regenerálásán van, azonban a többi izomcsoportot is átmozgatjuk, erősítjük, nyújtjuk. Az edzéseimbe teszek egy kevés – és nagyon könnyű – kardio részt, ami a keringésfokozás mellett a zenés torna örömét is megadja a friss anyukáknak.

A villámedzésekkel pedig azokat az anyukákat céloztam meg, akiknek nagyon kevés idejük van, de lenne igényük a mozgásra. A 20-30 perces órákba belesűrítettem a lehető legtöbb gyakorlatot, hogy a teljes testet átmozgassuk. Vannak kardio, azaz zsírégető jellegű órák és erősítő jellegű edzések is.

Kattints arra az ikonra, amelyik óratípus érdekel, és videók közt találsz rövidebb, hosszabb útmutatást, valamint bele is nézhetsz az edzésekbe.