Táplálkozási tanácsadás

Ha szeretnél tudatosabban táplálkozni, ám nem akarsz extrém irányvonalakat követni, akkor szívből ajánlom Neked táplálkozási tanácsadásomat. Én a hosszú távon fenntartható, egészséges életmódban hiszek, nem pedig a tápanyag megvonásos “csodadiétákban”. Olyan táplálkozási programot csinálok magam is, amihez nem kell lemondanod az általad kedvelt ételekről, és nem vonjuk meg a szervezettől a fontos tápanyagokat.

Táplálkozási tanácsadásomon először Neked kell megmutatnod, hogy hogyan étkezel, 3 napos táplálkozási napló elkészítésével. Innen látni fogom, mik a nagyobb hibák, és célzottabban tudok segíteni.

A tanácsadáson minden fontos tudnivalót elmondok ahhoz, hogy el tudj indulni az életmódváltás útján. Egy hetes étrendi ajánlást kapsz, viszont ne számíts grammokra leosztott étrendre, mert ezt hosszú távon nem lehet tartani. A célom, hogy megtanítsam Neked, hogyan tudod saját magad beosztani és megtervezni az étkezéseidet úgy, hogy az a szervezetednek optimális legyen.

Ha Egészséges reggeli programomat választod, akkor 21 napig minden nap figyelem az étkezéseidet, azaz teljes kontroll alatt leszel, hogy az új életmód szokássá alakuljon! 🙂

Kérj tőlem ajánlatot!