Kismama 1. csomag – havi

  • A 12. héttől kezdheted, amennyiben az orvosod megengedi
  • Sportértékű tornák, melyek csakis biztonságos gyakorlatokból állnak rád és kisbabádra nézve
  • A videóknál részletes leírást találsz, hogy melyik milyen erősségű, és milyen gyakorlatok vannak benne
  • Minden óra közepén, a pihenő részben valamilyen terhességet érintő témáról beszélek, amivel segíteni szeretnék saját tapasztalataimmal

 

A várandósság ideje alatt sem kell lemondanod a mozgásról, amennyiben a terhességed problémamentes. A 12. héten véget érő kritikus fejlődési szakaszt követően a terhestorna otthon végezve is biztonságos, sőt javasolt is. Ez az edzésforma kiválóan alkalmas számodra, ha szeretnél vidám hangulatban felkészülni a szülésre és megőrizni formádat a kismamaként is. Terhességem alatt a 2. trimesztertől kezdve magam is heti három- négyszer tornáztam, és azokat az edzéseket végeztem, melyeket összeválogattam Neked a videós csomagokba.

Kismamatornám kiegyensúlyozott élményt nyújt számodra, hiszen ötvözi a dinamikus, a lehetőségekhez mérten pörgős, ritmusos zenére történő testmozgást és a nyugodt, befelé forduló készülődést az anyaságra. Átmozgatjuk a nagyobb izomcsoportokat, erősítjük a terhesség alatt igénybe vett izmok terhelhetőségét, fokozzuk a rugalmasságukat. Hangsúlyt fektetünk a helyes légzéstechnikára is, melyet a vajúdás alatt is hatékonyan alkalmazhatsz.

A kismamatorna nemcsak rád, de születendő babádra is jótékony hatással lesz, hiszen a rendszeres testmozgás javítja a szervezet oxigénellátását. A terhestorna segíteni fog alkalmazkodni megváltozott alakodhoz, felkészülni a szülés okozta fizikai kihívásokra, és az ezt követő mihamarabbi regenerálódásban is nagy szerepet játszik.

A kismamatorna videócsomag vásárlásával hozzáférést kapsz a csomagban meghatározott időtartamra, a csomagban lévő videókhoz. Ezeket a belépést követően saját belső oldaladon tudod majd megnyitni.

 

Ezzel a csomaggal hozzáférést kapsz a vásárlástól számított 30 napon keresztül mind a 30 kismamatorna videó megtekintéséhez. Bármikor bármelyik edzést elindíthatod, amelyikhez éppen kedved támad! A csomagot úgy állítottam össze Neked, hogy változatos legyen, vannak benne könnyebb és nehezebb órák is. Ezzel a 8 darab videóval heti 2 különböző tornát végezhetsz.

6.500 Ft

Teljesítsd vásárlásod és szerezz 650 hűségpontot!
Kategória

Értékelések

There are no reviews yet

„Kismama 1. csomag – havi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük