Kismama 2. csomag – trimeszter

  • A 12. héttől kezdheted, amennyiben az orvosod megengedi
  • Sportértékű tornák, melyek csakis biztonságos gyakorlatokból állnak rád és kisbabádra nézve
  • A videóknál részletes leírást találsz, hogy melyik milyen erősségű, és milyen gyakorlatok vannak benne
  • Minden óra közepén, a pihenő részben valamilyen terhességet érintő témáról beszélek, amivel segíteni szeretnék saját tapasztalataimmal

 

A várandósság ideje alatt sem kell lemondanod a mozgásról, amennyiben a terhességed problémamentes. A 12. héten véget érő kritikus fejlődési szakaszt követően a terhestorna otthon végezve is biztonságos, sőt javasolt is. Ez az edzésforma kiválóan alkalmas számodra, ha szeretnél vidám hangulatban felkészülni a szülésre és megőrizni formádat a kismamaként is. Terhességem alatt a 2. trimesztertől kezdve magam is heti három- négyszer tornáztam, és azokat az edzéseket végeztem, melyeket összeválogattam Neked a videós csomagokba.

Kismamatornám kiegyensúlyozott élményt nyújt számodra, hiszen ötvözi a dinamikus, a lehetőségekhez mérten pörgős, ritmusos zenére történő testmozgást és a nyugodt, befelé forduló készülődést az anyaságra. Átmozgatjuk a nagyobb izomcsoportokat, erősítjük a terhesség alatt igénybe vett izmok terhelhetőségét, fokozzuk a rugalmasságukat. Hangsúlyt fektetünk a helyes légzéstechnikára is, melyet a vajúdás alatt is hatékonyan alkalmazhatsz.

A kismamatorna nemcsak rád, de születendő babádra is jótékony hatással lesz, hiszen a rendszeres testmozgás javítja a szervezet oxigénellátását. A terhestorna segíteni fog alkalmazkodni megváltozott alakodhoz, felkészülni a szülés okozta fizikai kihívásokra, és az ezt követő mihamarabbi regenerálódásban is nagy szerepet játszik.

A kismamatorna videócsomag vásárlásával hozzáférést kapsz a csomagban meghatározott időtartamra, a csomagban lévő videókhoz. Ezeket a belépést követően saját belső oldaladon tudod majd megnyitni.

 

A trimeszter csomaggal 3 hónapon keresztül tudsz velem edzeni a képernyőn keresztül, amihez a vásárlástól számítva azonnal 30 kismamatorna videó áll rendelkezésedre. Találsz benne olyanokat, amiknek relatív erős az intenzitása, és olyanokat is, amiket inkább a 3. trimeszter vége felé ajánlok, nyugodtabb, lassabb edzéseket.

+ ajándék táplálkozási tanácsadás videó
+ bónusz gátizomtorna videó

15.900 Ft

Teljesítsd vásárlásod és szerezz 1 590 hűségpontot!
Kategória

Értékelések

There are no reviews yet

„Kismama 2. csomag – trimeszter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük