Szülés után csomag

  • Szülés után 6 vagy 12 héttel kezdheted, ha az orvosod megengedi
  • Az első videóban feltérképezzük hasizmaid állapotát, és ezután kezdhetsz neki a tornáknak
  • Rövid edzésekből áll a program, aminek akkor is nekiállhatsz, ha nincs sok időd kisbabád mellett
  • Minden órán adok alternatív könnyített gyakorlatot, ha az alapfeladat nehezedre esik
  • Teljes testes edzésekre számíthatsz, aminek fókuszában a hasizom regenerációja van, de a kardio rész sem maradhat el, és a többi izomcsoport karbantartása

Magam is ezt a mozgásprogramot végeztem a szülés utáni időszakban. 2,5 cm-es szétnyílás volt hasizmaim között mikor nekiálltam, és az edzésekkel szépen regenerálódott a hasam, az izmaim elkezdték visszanyerni régi tónusukat, állóképességem rengeteget javult. Minden egyes edzés után feltöltődtem energiával, és éreztem, hogy a mozgás mekkora örömet és erőt ad!

A várandósság és a szülés olyan kihívásokat jelentenek a női szervezetnek, ami után nem célszerű hirtelen visszatérni az azelőtt végzett edzések világába. Fontos azonban, hogy ne is legyünk teljesen passzivak, hanem szépen, fokozatosan építsük vissza izomzatunkat. A megrövidült izmokat nyújtani kell, az elgyengült részeket pedig erősíteni, ezzel segítve testünk statikáját visszatérni az egészséges helyzetbe. Sok esetben szülés után akár évekkel is tapasztalható a hát- és derékfájás, térd, vagy nyak-váll fájdalom. Ezeket mind okozhatja a szétnyílt hasizom, kiegészítve a babánk születése utáni egyre nagyobb fizikai megterheléssel.

Szülés utáni tornáimon a hangsúly a szétnyílt hasizom regenerálásán van, azonban a többi izomcsoportot is átmozgatjuk, erősítjük, nyújtjuk. Az edzéseimbe teszek egy kevés – és nagyon könnyű – kardio részt, ami a keringésfokozás mellett a zenés torna örömét is megadja a friss anyukáknak. Az órák 20-45 perc közötti rövid edzések, hiszen kisbabánk mellett amúgy is nagy kihívás időt teremteni a testmozgásra.

+ ajándék gátizomtorna videó

15.500 Ft

Teljesítsd vásárlásod és szerezz 1 550 hűségpontot!
Kategória

Értékelések

There are no reviews yet

„Szülés után csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük