Bemutatkozás

Lilla_rolam1

Horváth Lilla vagyok

Tulajdonos | Tréner és életmód tanácsadó

Megszállott sport fanatikus vagyok gyerekkorom óta, akinek mindig azon járt az esze, hogyan lehetne minél több időt például rendrakás helyett mozgással tölteni, és a többi gyereket is elhívni. Tapasztaltam, hogy friss anyukaként nehéz lavírozni az idővel a babára, magunkra, alvásra, a háztartásra … és még a testmozgásra is jusson, ez emberfelettinek tűnhet! Nekem egy gyönyörű kislányom van, és édesanyaként próbálok sakkozni az időmmel,  amint belejövök, minden időszak új kihívásokat rejteget.  Szülés utáni tornáimat ezért rövidre fogom, de szeretném vele egyben a feltöltődés élményét is megadni. Felnőtt koromra aztán a hobbim lett a hivatásom, és most már a felnőtteket húzom magammal, hogy minél többen sportolásra adják a fejüket minden életszakaszban. Ehhez természetesen sokat kellett tanulnom, amit sosem hagyok abba, hiszen mindig van hova tovább fejlődni.

Szeretnélek Téged is mozgásra ösztönözni akkor is, ha épp babát vársz, és akkor is, ha már felnőttek a gyerekeid, hiszen egy egészségünk van, és ennek megőrzésében rengeteget jelent a testmozgás. Hivatásom, hogy segítsek a hozzám forduló nőknek, hogy biztonságosan, de mégis hatékonyan tudjanak edzeni minden életszakaszban.

És ha már abban az időszakban vagy, hogy a keményebb edzések felé kacsintgatsz, akkor is fontos, hogy okosan, sérülés mentesen, és a női test szépségét megőrizve tedd ezt, hidd el, megéri

Nagy örömömre szolgál, ha online vagy Győrben csatlakozol mozgásprogramjaimhoz!

Megtaláltok a közösségi média plaftormokon is. Kövessetek be, és jussatok exkluzív tartalmakhoz!

Végzettségeim

Lilla_rolam2
Lilla_rolam2

Végzettségeim

Lilla_rolam2